Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

útépítési töltésanyag

kifejezésre
1

Útépítési töltésanyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. LPG Rex Építőipari Kft.

  1031 Budapest, Harang u. 10.

  Közel 30 éve tevékenykedünk a szakmában. Fegyelmezett, rugalmasan dolgozó, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező állandó munkatársaink kiváló minőségben végzik a rájuk bízott feladatokat. Cégem az Uniós elvárásoknak megfelel, minőségügyi vizsgával rendelkezik. A munkavégzés során figyelembe vesszük a tágabb környezetet is.


  Részletek
 • 2. KŐKA Kő- és Kavicsbányászati Kft.

  1113 Budapest, Daróci u. 30.

  A KŐKA Kft. az ország számos helyén működtet kő- és kavicsbányákat. Az előállított termékek köre alapvetően a szabványokban meghatározott kritériumokra épül, de egyedi minőségű és eloszlású termékek előállítására is vállalkozunk.


  Részletek
 • 3. Filinger Eurotrans Kft.

  8913 Lakhegy, Rákóczi út 12.

  A FILINGER-EUROTRANS Szállítási és Szállítmányozási Korlátolt Felelősségű Társaság a FILINGER JENŐ Teherfuvarozó Egyéni Cég székhelye: 8913 Lakhegy, Petőfi u. 30.; cégjegyzékszáma: Cg. 20-11-090217 átalakulásával jött létre. A jogelőd 1998. március 31.-ével elhatározta egyszemélyes korlátolt felelősségű társassággá történő átalakulását. A jogutód gazdasági társaság, a FILINGER-EUROTRANS Szállítási és Szállítmányozási Korlátolt Felelősségű Társaságot a Zala megyei Bíróság, mint Cégbíróság 1998. június hó 4....


  Részletek
 • 4. Zug Építőipari és Szolgáltató Kft.

  1121 Budapest, Árnyas út 3 / b


  Részletek
 • 5. Mini-Trans Szállító és Szolgáltató Kft.

  9024 Győr, Lajta u. 38.

  Cégünk tevékenységi köre: szóródó tömegáru fuvarozás, autópályák, autóutak, vasútvonalak, vízépítési munkák munkagépekkel, fuvareszközökkel való kiszolgálása, önálló kivitelezése.


  Részletek
 • 6. Ventbau Általános Építőipari Kft.

  1147 Budapest, Huszt u. 19.


  Részletek
 • 7. Euroláng Kft.

  2730 Albertirsa, Köztársaság út 104.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak